Designmagasin
Designmagasin
Tilpassbart Teppe

Jigzaw Stardust

Tilpassbart Teppe Teppene er laget i rhombus og sekskanter, enkle å plassere ved siden av hverandre med en sklisikker overflate. Perfekt til å dekke gulv og til og med for veggene for å redusere forstyrrende lyder. Brikkene kommer i to forskjellige slag. De lyserosa bitene er hånd tuftet i NZ-ull med broderte linjer i bananfiber. De blå stykkene er trykket på ull.

Prosjektnavn : Jigzaw Stardust, Designernes navn : Ingrid Kulper, Kundens navn : Ingrid kulper design AB.

Jigzaw Stardust Tilpassbart Teppe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.