Designmagasin
Designmagasin
Visuell Kommunikasjon

Plates

Visuell Kommunikasjon For å demonstrere forskjellige avdelinger i jernvarebutikken kom Didyk Pictures på ideen om å presentere dem som flere plater med forskjellige maskinvareobjekter på toppen av dem, servert på en restaurantmessig måte. Hvit bakgrunn og hvite retter er med på å fremheve de serverte gjenstandene og gjør det lettere for butikkbesøkende å finne en viss avdeling. Bildene ble også brukt på 6x3 meter reklametavler og plakater i offentlig transport over hele Estland. En hvit bakgrunn og en enkel komposisjon gjør at denne annonsemeldingen kan oppfattes selv av en person i en forbipasserende bil.

Prosjektnavn : Plates, Designernes navn : Sergei Didyk, Kundens navn : Didyk Pictures.

Plates Visuell Kommunikasjon

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.