Designmagasin
Designmagasin
Visuell Kommunikasjon

Plates

Visuell Kommunikasjon For å demonstrere forskjellige avdelinger i jernvarebutikken kom Didyk Pictures på ideen om å presentere dem som flere plater med forskjellige maskinvareobjekter på toppen av dem, servert på en restaurantmessig måte. Hvit bakgrunn og hvite retter er med på å fremheve de serverte gjenstandene og gjør det lettere for butikkbesøkende å finne en viss avdeling. Bildene ble også brukt på 6x3 meter reklametavler og plakater i offentlig transport over hele Estland. En hvit bakgrunn og en enkel komposisjon gjør at denne annonsemeldingen kan oppfattes selv av en person i en forbipasserende bil.

Prosjektnavn : Plates, Designernes navn : Sergei Didyk, Kundens navn : Didyk Pictures.

Plates Visuell Kommunikasjon

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.