Designmagasin
Designmagasin
Logo

N&E Audio

Logo I løpet av prosessen med å designe N&E-logoen representerer N, E navnet på grunnleggerne Nelson og Edison. Så hun integrerte karakterene til N & E og lydbølgeform for å lage en ny logo. Handcrafted HiFi er en unik og profesjonell tjenesteleverandør i Hong Kong. Hun forventet å presentere et profesjonelt merkevare fra high-end og skape et svært relevant for bransjen. Hun håper at folk kan forstå hva logoen betydde når de ser på den. Cloris sa at utfordringen med å lage logoen er hvordan man skal gjøre det lettere å gjenkjenne karakterene til N og E uten å bruke for komplisert grafikk.

Prosjektnavn : N&E Audio, Designernes navn : Wai Ching Chan, Kundens navn : N&E Audio.

N&E Audio Logo

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.