Designmagasin
Designmagasin
Logo

N&E Audio

Logo I løpet av prosessen med å designe N&E-logoen representerer N, E navnet på grunnleggerne Nelson og Edison. Så hun integrerte karakterene til N & E og lydbølgeform for å lage en ny logo. Handcrafted HiFi er en unik og profesjonell tjenesteleverandør i Hong Kong. Hun forventet å presentere et profesjonelt merkevare fra high-end og skape et svært relevant for bransjen. Hun håper at folk kan forstå hva logoen betydde når de ser på den. Cloris sa at utfordringen med å lage logoen er hvordan man skal gjøre det lettere å gjenkjenne karakterene til N og E uten å bruke for komplisert grafikk.

Prosjektnavn : N&E Audio, Designernes navn : Wai Ching Chan, Kundens navn : N&E Audio.

N&E Audio Logo

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.