Designmagasin
Designmagasin
Bar Restaurant

IL MARE

Bar Restaurant Vi tok i bruk konseptet "klipp og lim inn-som design" i denne restauranten. For å drive multirestaurant er det uvurderlig å bruke fine stykker proteankombinasjonsdesign. For eksempel vil den bueformede formen som forbinder søylen og taket bli ett stykke av designen og vil sikkert gå godt over benken eller bardisken. Naturligvis kan dette bare brukes til å dele atmosfæren. Faktisk er ytterligere tre restauranter ferdigstilt, og denne "klipp-og-klistrede standen" har gitt en gunstig effekt.

Prosjektnavn : IL MARE, Designernes navn : Aiji Inoue, Kundens navn : Doyle Collection.

IL MARE Bar Restaurant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.