Designmagasin
Designmagasin
Bord

Cobweb

Bord Ayeh inspirert av bioniske mønstre via mimring av edderkoppen for å optimalisere effektive, lette strukturer. Denne borddesignet bruker tre og glass eller gyllent skinn, metall med gullbelegg og glass for en luksuriøs effekt. Kobbebordet har en tom plass under den glassrike platen som er mulig å sette lys og blomster for å få en hyggelig følelse spesielt om natten.

Prosjektnavn : Cobweb, Designernes navn : Seyedeh Ayeh Mirrezaei, Kundens navn : Ayeh.

Cobweb Bord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.