Designmagasin
Designmagasin
Skjønnhetssalong

Shokrniya

Skjønnhetssalong Designeren siktet til et luksuriøst og inspirerende miljø og produserte separate rom med forskjellige funksjoner, som samtidig er deler av en hel struktur Beige-fargen som en av deluxe-fargene i Iran ble valgt for å utvikle ideen til prosjektet. Mellomrom vises i form av bokser i 2 farger. Disse boksene er lukket eller halvlukket uten akustiske eller luktende forstyrrelser. Kunden vil ha nok plass til å oppleve en privat catwalks.Erstrekkelig belysning, riktig plantevalg og bruke passende skygge av farger for andre materialer var de viktige utfordringene.

Prosjektnavn : Shokrniya , Designernes navn : Kasra Shafieezadeh, Kundens navn : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Skjønnhetssalong

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.