Designmagasin
Designmagasin
Skjønnhetssalong

Shokrniya

Skjønnhetssalong Designeren siktet til et luksuriøst og inspirerende miljø og produserte separate rom med forskjellige funksjoner, som samtidig er deler av en hel struktur Beige-fargen som en av deluxe-fargene i Iran ble valgt for å utvikle ideen til prosjektet. Mellomrom vises i form av bokser i 2 farger. Disse boksene er lukket eller halvlukket uten akustiske eller luktende forstyrrelser. Kunden vil ha nok plass til å oppleve en privat catwalks.Erstrekkelig belysning, riktig plantevalg og bruke passende skygge av farger for andre materialer var de viktige utfordringene.

Prosjektnavn : Shokrniya , Designernes navn : Kasra Shafieezadeh, Kundens navn : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Skjønnhetssalong

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.