Designmagasin
Designmagasin
Juletre

A ChristmaSpiral

Juletre Designeren prøvde å tolke et klassisk symbol på tradisjon, juletreet, gjennom bruk av nye former og nye materialer. Spesielt har han fokusert på utvikling av en gjenstand som samtidig ble beholder og dens innhold, og designet en boksbeholder som blir støttebasen når den ble utsatt. Når treet ikke brukes, er treet lukket og beskyttet av en sylindrisk treboks, mens den blir eksponert i en spiralform, innhyllet av en lysstråle i hele dens lengde, noe som forbedrer komposisjonell vertikaliteten til dette designobjektet.

Prosjektnavn : A ChristmaSpiral, Designernes navn : Francesco Taddei, Kundens navn : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Juletre

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.