Designmagasin
Designmagasin
Familie Kjøpesenter

Funlife Plaza

Familie Kjøpesenter Funlife Plaza er et familiesenter for fritid og utdanning for barn. Har som mål å lage en racingbilkorridor for barna å kjøre bil under foreldrenes shopping, et trehus for barn som passer på og leke inne, et "lego" tak med skjult kjøpesenternavn for å inspirere barnas fantasi. Enkel hvit bakgrunn med rødt, gult og blått, la barna tegne og fargelegge det på vegger, gulv og toalett!

Prosjektnavn : Funlife Plaza, Designernes navn : Martin chow, Kundens navn : Shanghai retail estate company limited.

Funlife Plaza Familie Kjøpesenter

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.