Designmagasin
Designmagasin
Kulepenn

Possibilities

Kulepenn Ingenting slår den taktile forbindelsen mellom å sette ideer på papir. Det bør være noe du kan være stolt av. Respekterer tradisjonen, mulighetenes kulepenn fra "Hvis" låner elementer fra spenningen og fontenen for å koble seg på nytt med gleden ved å skrive, mens en standard G2 kulepennfylling gir bekvemmeligheten og allsidigheten ved moderne skriving. . Designen fokuserer på sømløs tilkobling av et inntrekkende antitørkingshette, klemaktivering, klikk for å passe på nytt påfylling og totrinns lommeklips for stil, praktisk og behag å vare livet ut.

Prosjektnavn : Possibilities, Designernes navn : Dave Colliver, Kundens navn : If.

Possibilities Kulepenn

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.