Designmagasin
Designmagasin
Pendellampe

Snow drop

Pendellampe Snow Drop er et tak og modulær belysning. Hans bekvemmelighet er reguleringen av dens lysstyrke ved modulasjon takket være det glatte remskivesystemet. Trinn for trinn ved å leke med motvekten brukeren er i stand til å øke og redusere lysstyrken. Moduleringen av denne designen minner om de forskjellige stadiene av blomstring av en snøklokke fra begynnelsen med tetrahedronen til slutten med de fire trekantens fraktaler. Den vintage rav Edison-pæren er satt inn i en eksklusiv tetraedrisk boks laget av opaliserende hvite pleksier, når designet er lukket.

Prosjektnavn : Snow drop, Designernes navn : Nicolas Brevers,, Kundens navn : Gobo lighting.

Snow drop Pendellampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.