Designmagasin
Designmagasin
Pendellampe

Snow drop

Pendellampe Snow Drop er et tak og modulær belysning. Hans bekvemmelighet er reguleringen av dens lysstyrke ved modulasjon takket være det glatte remskivesystemet. Trinn for trinn ved å leke med motvekten brukeren er i stand til å øke og redusere lysstyrken. Moduleringen av denne designen minner om de forskjellige stadiene av blomstring av en snøklokke fra begynnelsen med tetrahedronen til slutten med de fire trekantens fraktaler. Den vintage rav Edison-pæren er satt inn i en eksklusiv tetraedrisk boks laget av opaliserende hvite pleksier, når designet er lukket.

Prosjektnavn : Snow drop, Designernes navn : Nicolas Brevers,, Kundens navn : Gobo lighting.

Snow drop Pendellampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.