Designmagasin
Designmagasin
Smykker

Meaningful Heart

Smykker Det finnes mange smykker som bærer minner om familie eller begivenheter. De har blitt gammeldagse siden, men er for uvurderlige og elskede til å bli solgt. De er ofte gjemt i smykkeskrinet. Meningsfylt hjerte smykker er vanligvis et anheng som skal bæres enten på et kjede, noen ganger som en sjarm, en brosje eller nøkkelholder. Det er et nytt smykke i en ny form, men det fortsetter å forevige alle individuelle følelser og minner. Det er uten hell laget av det elskede gamle gullet som ble klarert til Brittas Schmiede. Det er et hjertesmeltekonsept.

Prosjektnavn : Meaningful Heart, Designernes navn : Britta Schwalm, Kundens navn : Britta Schwalm.

Meaningful Heart Smykker

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.