Designmagasin
Designmagasin
Smykker

Meaningful Heart

Smykker Det finnes mange smykker som bærer minner om familie eller begivenheter. De har blitt gammeldagse siden, men er for uvurderlige og elskede til å bli solgt. De er ofte gjemt i smykkeskrinet. Meningsfylt hjerte smykker er vanligvis et anheng som skal bæres enten på et kjede, noen ganger som en sjarm, en brosje eller nøkkelholder. Det er et nytt smykke i en ny form, men det fortsetter å forevige alle individuelle følelser og minner. Det er uten hell laget av det elskede gamle gullet som ble klarert til Brittas Schmiede. Det er et hjertesmeltekonsept.

Prosjektnavn : Meaningful Heart, Designernes navn : Britta Schwalm, Kundens navn : Britta Schwalm.

Meaningful Heart Smykker

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.