Designmagasin
Designmagasin
Flaske

North Sea Spirits

Flaske Utformingen av North Sea Spirits-flasken er inspirert av den unike naturen til Sylt og inkluderer renheten og klarheten i det miljøet. I motsetning til andre flasker er North Sea Spirts helt dekket av et ensfarget overflatebelegg. Logoen inneholder Stranddistel, en blomst som bare finnes i Kampen / Sylt. Hver av de 6 smakene er definert av en spesifikk farge mens innholdet i de 4 blandedrikkene er identisk med fargen på flasken. Belegget på overflaten leverer en myk og varm håndfølelse, og vekten gir verdioppfatningen.

Prosjektnavn : North Sea Spirits, Designernes navn : Ulrich Graf, Kundens navn : Skiclub Kampen North Sea Spirits.

North Sea Spirits Flaske

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.