Designmagasin
Designmagasin
Flaske

North Sea Spirits

Flaske Utformingen av North Sea Spirits-flasken er inspirert av den unike naturen til Sylt og inkluderer renheten og klarheten i det miljøet. I motsetning til andre flasker er North Sea Spirts helt dekket av et ensfarget overflatebelegg. Logoen inneholder Stranddistel, en blomst som bare finnes i Kampen / Sylt. Hver av de 6 smakene er definert av en spesifikk farge mens innholdet i de 4 blandedrikkene er identisk med fargen på flasken. Belegget på overflaten leverer en myk og varm håndfølelse, og vekten gir verdioppfatningen.

Prosjektnavn : North Sea Spirits, Designernes navn : Ulrich Graf, Kundens navn : Skiclub Kampen North Sea Spirits.

North Sea Spirits Flaske

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.