Designmagasin
Designmagasin
Brillebutikk

Optika Di Moda

Brillebutikk I en bygning som en gang var hjemmet til den ungarske komponisten Franz Liszt, samler Optika di Moda originale 1800-tallsfunksjoner og moderne design i hjertet av Budapest. Eksponerte teglverk rammer inn butikken og står i kontrast til de slanke, hvite vitrineskapene, benken og gulvene. Plassen er opplyst av lysekroner, og displayenhetene blir opplyst av knallhvite lys. Charles Eames-inspirerte stoler og enkle bord oppfordrer kundene til å tilbringe tid i butikken, og spesialiserte optiske undersøkelsesrom er atskilt av en glassdør på baksiden av rommet.

Prosjektnavn : Optika Di Moda, Designernes navn : Tamas Csiszer, Kundens navn : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Brillebutikk

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.