Designmagasin
Designmagasin
Ringe

Ballerina

Ringe Designerens forkjærlighet for klassisk musikk og russisk ballett inspirerte henne til å lage denne ringen, som gir muligheten til å vise frem en av hennes styrker: å designe med organiske former. Denne rosa gullringen og dens morganittstein omgitt av rosa safirer er en å se på. Kanten design gjør at gnisten av edle edelstener kan skinne gjennom og vise fargene sine mens ballerinafiguren og bølgete steinarrangementet utgjør en dynamisk form på ringen, noe som gir inntrykk av at ballerinaen svever langs hånden din.

Prosjektnavn : Ballerina, Designernes navn : Larisa Zolotova, Kundens navn : Larisa Zolotova.

Ballerina Ringe

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.