Designmagasin
Designmagasin
Vannrenseanlegg

Waterfall Towers

Vannrenseanlegg Bygningen overskrider beliggenhet når den omformulerer et kunstig sted som blir en del av et enhetlig naturlig miljø. Grensen mellom byen og naturen er definert og forsterket av tilstedeværelsen av demningen. Hver form forholder seg til en annen som gjenspeiler naturens symbiotiske bestillingssystemer. Spesielt i det spesifikke konseptet skjer fusjon av landskap og arkitektur med bruk av vannstrømmen som et funksjonelt og deretter et organisatorisk element.

Prosjektnavn : Waterfall Towers, Designernes navn : Nikolaos Karintzaidis, Kundens navn : Natural Systems Competition 2013.

Waterfall Towers Vannrenseanlegg

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.