Designmagasin
Designmagasin
Krakk

Yan

Krakk Barn er alltid en god kilde til inspirasjon. Slik ble Yan-krakken inspirert av dem og laget. 'Yan' betyr øye på kinesisk. Inspirert av barnas perspektiv ble Yan krakk opprettet for å uttrykke hvor fantastisk og fargerik verden er gjennom et barns øyne. Formen på avføringen er avledet fra tverrsnittet av øyet. Ved å bruke de livlige fargene på stoffet for å representere den fantastiske verdenen og i kontrast til tydelig gjennomsiktig akryl, presenterer avføringen sin sterke identitet og iøynefallende syn, spesielt med sin ukonvensjonelle form.

Prosjektnavn : Yan, Designernes navn : Irene Lim, Kundens navn : Shin.

Yan Krakk

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.