Designmagasin
Designmagasin
Emballasje For Vegetabilsk Boks

Natures Art

Emballasje For Vegetabilsk Boks Emballasjedesignkomposisjonen kombinerer håndtegnet illustrasjoner med farger som rødt og lilla. Innsettingen av disse spesielle fargene står i kontrast til de svarte linjene illustrasjonene på et hvitt lerret, noe som gjenspeiler det naturlige opphavet til produktene inne i boksen. Midtpunktet av komposisjonen er plassert litt til venstre, slik at logoen og produktbeskrivelsen kan presentere seg på høyre side. Illustrasjonene beskriver grafisk grønnsakene ved hjelp av en stor mengde detaljer.

Prosjektnavn : Natures Art, Designernes navn : Gabriela Chelsoi | CreativeByDefinition, Kundens navn : Gabriela Chelsoi - CreativeByDefinition.

Natures Art Emballasje For Vegetabilsk Boks

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.