Designmagasin
Designmagasin
Vase

Flower Shaper

Vase Disse seriene med vaser er resultatet av å eksperimentere med egenskapene og begrensningene til leire og en selvbygget 3D leireskriver. Leire er mykt og smidig når det er vått, men blir hardt og sprøtt når det er tørt. Etter oppvarming i en ovn forvandles leire til et holdbart, vanntett materiale. Fokuset er å lage interessante former og teksturer som enten er vanskelige og tidkrevende å lage eller til og med ikke gjøres ved bruk av tradisjonelle metoder. Materialet og metoden definerte strukturen, strukturen og formen. Alle jobber sammen for å forme blomstene. Ingen andre materialer ble tilsatt.

Prosjektnavn : Flower Shaper, Designernes navn : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Kundens navn : xprmnt.

Flower Shaper Vase

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.