Designmagasin
Designmagasin
Utstillingsdesign

AS & Palitra

Utstillingsdesign Hovedmålet med stativet AS & PALITRA å presentere selskapets produkter tapet som et element av interiørdekorasjon på utstillingen MosBuild 2016. Dominant element i det estetiske konseptet til standen er pergola. Endene av takbjelkene plassert utenfor stativet og utgjør illusjonen av transformasjon interiør til eksteriør. Plassen på stativet organisert av buer og bjelker, fragmenter av vegger med tapet og skaper effekten av åpenhet.

Prosjektnavn : AS & Palitra, Designernes navn : Viktor Bilak, Kundens navn : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Utstillingsdesign

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.