Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Lunipse

Lampe "Lunipse" er et sett med spisebordlampe i tak laget av glass og ultraskrapet stål pakket inn på den inspirert av fenomenet måneformørkelse på grunn av jordens atmosfære brytning av sollys i skyggekeglen. Målet er å bringe månelyset og en presentasjon av måneformørkelse til atmosfæren hjemme. Ytelse og estetisk skjønnhet knyttes sammen og skaper også emosjonell forbindelse mellom "Lunipse" og brukeren, bredere lys og bedre diffusjon og belysning. Disse attraktive lampeskjermene med ståldeksel gir en følelse av modernitet.

Prosjektnavn : Lunipse, Designernes navn : Nima Bavardi, Kundens navn : Nima Bvi Design.

Lunipse Lampe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.