Designmagasin
Designmagasin
Offentlige Lydmøbler

Sonoro

Offentlige Lydmøbler "Sonoro" er et prosjekt basert på endring av ideen om offentlige møbler, gjennom design og utvikling av offentlige lydmøbler i Colombia (slaginstrument). Dette endrer, stimulerer og genererer rekreasjon og inkludering av kulturelle praksiser utviklet av samfunnet for å uttrykke seg på grunn av deres kulturelle mangfold som gjør det mulig å styrke elementene i deres identitet. Det er et møbler som skaper et rom for samhandling og sosialisering mellom de forskjellige brukerne (beboere, turister, besøkende og studenter) rundt det intervenerte området.

Prosjektnavn : Sonoro, Designernes navn : Kevin Fonseca Laverde, Kundens navn : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Offentlige Lydmøbler

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.