Designmagasin
Designmagasin
Offentlige Lydmøbler

Sonoro

Offentlige Lydmøbler "Sonoro" er et prosjekt basert på endring av ideen om offentlige møbler, gjennom design og utvikling av offentlige lydmøbler i Colombia (slaginstrument). Dette endrer, stimulerer og genererer rekreasjon og inkludering av kulturelle praksiser utviklet av samfunnet for å uttrykke seg på grunn av deres kulturelle mangfold som gjør det mulig å styrke elementene i deres identitet. Det er et møbler som skaper et rom for samhandling og sosialisering mellom de forskjellige brukerne (beboere, turister, besøkende og studenter) rundt det intervenerte området.

Prosjektnavn : Sonoro, Designernes navn : Kevin Fonseca Laverde, Kundens navn : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Offentlige Lydmøbler

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.