Designmagasin
Designmagasin
Sofa

Marilyn Two Seat

Sofa Inspirert av den fantastiske Marilyn Monroe og hennes lille hvite kjole. Hennes eleganse lyser gjennom tegningen av føttene til denne sofaen og fremhever en spesiell polstringsteknikk som simulerer kjolens bevegelse. Marilyn-sofaen lover på denne måten å oppfylle rommet ditt med en eleganse som går utover formtolkningen, og fanger all glamour og sexiness av den mest ikoniske divaen noensinne.

Prosjektnavn : Marilyn Two Seat, Designernes navn : Rafaela Luís, Kundens navn : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Sofa

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.