Designmagasin
Designmagasin
Hjemmehage

Oasis

Hjemmehage Hage som omgir den historiske villaen i sentrum. Lang og smal tomt med høydeforskjeller på 7m. Området ble delt inn i 3 nivåer. Den laveste hagen kombinerer konservatorens krav og den moderne hagen. Andre nivå: Rekreasjonshage med to lysthus - på taket av et underjordisk basseng og garasje. Tredje nivå: Woodland barnehage. Prosjektet hadde som mål å avlede oppmerksomheten fra støyen fra byen og vende seg mot naturen. Dette er grunnen til at hagen har noen interessante vannfunksjoner som vanntrapper og vannveggen.

Prosjektnavn : Oasis, Designernes navn : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Kundens navn : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Hjemmehage

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.