Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

DA AN H HOUSE

Bolighus Det er en tilpasset bolig basert på brukere. Innendørets åpne plass forbinder stue, spisestue og studieplass via frihetstrafikk, og det bringer også det grønne og lyset fra balkongen. Den eksklusive porten for kjæledyr kan finnes i hvert familiemedlem. Flat og uhindret trafikkstrøm skyldes dørstørrsløs design. Ovennevnte design vektlegging skal utformes for å møte brukervaner, ergonomisk og kreativ kombinasjon av ideer.

Prosjektnavn : DA AN H HOUSE, Designernes navn : Shu-Ching Tan, Kundens navn : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Bolighus

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.