Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

DA AN H HOUSE

Bolighus Det er en tilpasset bolig basert på brukere. Innendørets åpne plass forbinder stue, spisestue og studieplass via frihetstrafikk, og det bringer også det grønne og lyset fra balkongen. Den eksklusive porten for kjæledyr kan finnes i hvert familiemedlem. Flat og uhindret trafikkstrøm skyldes dørstørrsløs design. Ovennevnte design vektlegging skal utformes for å møte brukervaner, ergonomisk og kreativ kombinasjon av ideer.

Prosjektnavn : DA AN H HOUSE, Designernes navn : Shu-Ching Tan, Kundens navn : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Bolighus

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.