Designmagasin
Designmagasin
Bil Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Bil Dashcam BLackVue DR650GW-2CH er et kamera for overvåkning dashbord med en enkel, men sofistikert sylindrisk form. Montering av enheten er enkel, og takket være 360 graders rotasjon er den meget justerbar. Dashcam-nærheten til frontruten minimerer vibrasjoner og gjenskinn og gir mulighet for enda jevnere og mer stabilt opptak. Etter en grundig undersøkelse for å finne den perfekte geometriske formen som kunne gå harmonisk med funksjonene, ble den sylindriske formen som ga elementene både stabilitet og justerbarhet valgt for dette prosjektet.

Prosjektnavn : BlackVue DR650GW-2CH, Designernes navn : Pittasoft Co., Ltd., Kundens navn : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Bil Dashcam

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.