Designmagasin
Designmagasin
Trådløse Høyttalere

FiPo

Trådløse Høyttalere FiPo (forkortet form for “Fire Power”) med sin iøynefallende design refererer til dypt penetrering av lyd i beinceller som designinspirasjon. Målet er å produsere lyd med høy kraft og kvalitet i kroppens bein og celler i den. Dette gjør det mulig for brukeren å koble høyttaleren til mobiltelefon, bærbar PC, nettbrett og andre enheter via Bluetooth. Plasseringsvinkelen til høyttaleren er designet med tanke på ergonomiske standarder. Dessuten er høyttaleren i stand til å bli skilt fra glassets basis, noe som gjør det mulig for brukeren å lade den opp.

Prosjektnavn : FiPo , Designernes navn : Nima Bavardi, Kundens navn : Nima Bvi Design.

FiPo  Trådløse Høyttalere

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.