Designmagasin
Designmagasin
Trådløse Høyttalere

FiPo

Trådløse Høyttalere FiPo (forkortet form for “Fire Power”) med sin iøynefallende design refererer til dypt penetrering av lyd i beinceller som designinspirasjon. Målet er å produsere lyd med høy kraft og kvalitet i kroppens bein og celler i den. Dette gjør det mulig for brukeren å koble høyttaleren til mobiltelefon, bærbar PC, nettbrett og andre enheter via Bluetooth. Plasseringsvinkelen til høyttaleren er designet med tanke på ergonomiske standarder. Dessuten er høyttaleren i stand til å bli skilt fra glassets basis, noe som gjør det mulig for brukeren å lade den opp.

Prosjektnavn : FiPo , Designernes navn : Nima Bavardi, Kundens navn : Nima Bvi Design.

FiPo  Trådløse Høyttalere

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.