Designmagasin
Designmagasin
Promotering Av Arrangementer

Typographic Posters

Promotering Av Arrangementer Typografiske plakater er en samling plakater laget i løpet av 2013 og 2015. Dette prosjektet involverer eksperimentell bruk av typografi gjennom bruk av linjer, mønstre og isometrisk perspektiv som genererer en unik perseptuell opplevelse. Hver av disse plakatene representerer en utfordring å kommunisere med den eneste bruken av typen. 1. Plakat for å feire 40-årsjubileum for Felix Beltran. 2. Plakat for å feire 25-årsjubileum for Gestalt Institute. 3. Plakat for å protestere mot savnede 43 studenter i Mexico. 4. Plakat for designkonferanse Passion & Design V. 5. Julian Carillos Thirteen Sound.

Prosjektnavn : Typographic Posters, Designernes navn : Manuel Guerrero, Kundens navn : BlueTypo.

Typographic Posters Promotering Av Arrangementer

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.