Designmagasin
Designmagasin
Strykebrett

DAZZL360

Strykebrett Strykebrett er ikke endret siden det begynte, selv om det blir sett på som vanskelig plikt for mange mennesker. Dazzl360 strykebrett er et nyskapende nytt produkt som for alltid vil endre måten du stryker på. Roterende 360 graders bord gjør det lettere og raskere å stryke. Dette innovative strykesystemet har i tillegg spesiell bukseklemme, detaljtavle for nakke og erme, 360 svingbar jerncaddy, henger for kluter etter strykejern, åtte justeringsnivåer og EZ-låsemekanisme for praktisk folding og oppbevaring.

Prosjektnavn : DAZZL360, Designernes navn : Lee Kibeom, Kundens navn : DAZZL360.

DAZZL360 Strykebrett

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.