Designmagasin
Designmagasin
Emballasje

The Fruits Toilet Paper

Emballasje Mange selskaper og butikker i hele Japan gir en rull toalettpapir til kundene som en nyhetsgave for å vise deres takknemlighet. Fruit Toalettpapir er designet for å wow kunder med sin søte stil, perfekt for slike anledninger. Det er 4 design å velge mellom Kiwi, jordbær, vannmelon og appelsin. Siden kunngjøringen om design og utgivelse av produktet, har det blitt introdusert i over 50 medier, inkludert TV-stasjoner, magasiner og nettsteder, i 23 byer i 19 land.

Prosjektnavn : The Fruits Toilet Paper, Designernes navn : Kazuaki Kawahara, Kundens navn : Latona Marketing Inc..

The Fruits Toilet Paper Emballasje

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.