Designmagasin
Designmagasin
Krakk

Tri

Krakk Avføring i naturlig sedertre solid, arbeidet med CNC maskiner og håndferdig spesiellhet er at det er dannet fra en blokk med massivtre seder, ubehandlet 50 x 50 overflate er polert for hånd med gryn av sandpapir som gjør mat overflate og glatt å berøre og forbedrer former, og fargeskjemaet til et bestemt sedertre er å ha en naturlig olje som beskytter den og gjør den til et funksjonelt objekt og praktisk i dets vedlikehold en myk design som forbedrer det naturlige materialet med tillegg dets duft du kan snakke om design sensorisk berøring , komfort og duft.

Prosjektnavn : Tri, Designernes navn : Ascanio Zocchi, Kundens navn : riva1920.

Tri Krakk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.