Designmagasin
Designmagasin
Krakk

Tri

Krakk Avføring i naturlig sedertre solid, arbeidet med CNC maskiner og håndferdig spesiellhet er at det er dannet fra en blokk med massivtre seder, ubehandlet 50 x 50 overflate er polert for hånd med gryn av sandpapir som gjør mat overflate og glatt å berøre og forbedrer former, og fargeskjemaet til et bestemt sedertre er å ha en naturlig olje som beskytter den og gjør den til et funksjonelt objekt og praktisk i dets vedlikehold en myk design som forbedrer det naturlige materialet med tillegg dets duft du kan snakke om design sensorisk berøring , komfort og duft.

Prosjektnavn : Tri, Designernes navn : Ascanio Zocchi, Kundens navn : riva1920.

Tri Krakk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.