Designmagasin
Designmagasin
Turistattraksjon

In love with the wind

Turistattraksjon Castle Forelsket i vinden er en bolig fra det 20. århundre som ligger i et landskap på 10 dekar nær landsbyen Ravadinovo, et område i hjertet av fjellet Strandza. Besøk og nyt verdenskjente samlinger, fantastisk arkitektur og inspirerende familiehistorier. Slapp av i idylliske hager, nyt skog og vandring ved innsjøen og kjenn eventyrets ånd.

Prosjektnavn : In love with the wind, Designernes navn : Georgi Tumpalov, Kundens navn : Renaissance Ltd..

In love with the wind Turistattraksjon

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.