Designmagasin
Designmagasin
Stol

Three Legged

Stol The Three Legged Chair er et håndlaget instrument, designet for å hvile og dekorere. Innenfor genene er essensen av trebearbeiding. Formen på stolstolenes rygg er skapt av naturlig tau som blir strukket på plass av en vridende pinne plassert under setet. Dette er en veldig effektiv innstrammingsmetode, som du finner på tradisjonelle baugsager, et håndverktøy i trebearbeiding brukt av erfarne håndverker frem til i dag. De tre benene er en praktisk løsning for å holde designen enkel, men stabil på alle overflater.

Prosjektnavn : Three Legged, Designernes navn : Ricardo Graham Ferreira, Kundens navn : oEbanista.

Three Legged Stol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.