Designmagasin
Designmagasin
Plakat

County Fair Charity Fundraiser

Plakat Cocktails mot kreft arrangerer et årlig innsamlingsarrangement for å skaffe donasjoner til mottakerne. Arrangementstema 2015 var fylkesmesse. Denne tofargede silkscreen-plakaten hang rundt i byen og inviterte gjester til å lære seg en firkantet dans og nippe til tarmvarmende cocktailer for en god sak. Designet refererer til en vintage indigo Bandana og integrerer symbolet på bevissthetsbåndet i trykket.

Prosjektnavn : County Fair Charity Fundraiser, Designernes navn : Kathy Mueller, Kundens navn : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Plakat

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.