Designmagasin
Designmagasin
Plakat

County Fair Charity Fundraiser

Plakat Cocktails mot kreft arrangerer et årlig innsamlingsarrangement for å skaffe donasjoner til mottakerne. Arrangementstema 2015 var fylkesmesse. Denne tofargede silkscreen-plakaten hang rundt i byen og inviterte gjester til å lære seg en firkantet dans og nippe til tarmvarmende cocktailer for en god sak. Designet refererer til en vintage indigo Bandana og integrerer symbolet på bevissthetsbåndet i trykket.

Prosjektnavn : County Fair Charity Fundraiser, Designernes navn : Kathy Mueller, Kundens navn : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Plakat

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.