Designmagasin
Designmagasin
Spa, Skjønnhetssalong

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Skjønnhetssalong Komplekset som består av tre etasjer. Et interiør i første og andre etasje i romstil. Består av en lobby og fem haller med bassenger og SPA-soner. Plassen i hver hall som er teknisk utstyrt flerbruks, lakoniske enkleste former, trygge og komfortable. Hvert rom har fargevalg. Elementer av futurisme og surrealisme tilbys som understreker identiteten til et indre. I 3. etasje ble hallen, restauranten og forfatterens hotell-SPA-nummer plassert

Prosjektnavn : LYNX CLUB Business & Beauty, Designernes navn : Gurleva Marina, Kundens navn : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Skjønnhetssalong

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.