Designmagasin
Designmagasin
Pendellampe

Vector equilibrium

Pendellampe Vector Equilibrium er et anheng og modulær belysning med et remskive. Lysstyrken er kontrollerbar ved modulasjon. Den sfæriske glassvasen som fungerer som motvekt kan inneholde forskjellige dekorative elementer. I sin distribuerte form konverteres designet til en kuboktaedron. Kontraherte den konverterer til en icosahedron. I begge tilfeller er lyspæren plassert i midten av belysningen og gir gode proporsjoner. Belysningen kan sendes i en pyramideformet emballasje.

Prosjektnavn : Vector equilibrium, Designernes navn : Nicolas Brevers,, Kundens navn : Gobo.

Vector equilibrium Pendellampe

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.