Designmagasin
Designmagasin
Pendellampe

Vector equilibrium

Pendellampe Vector Equilibrium er et anheng og modulær belysning med et remskive. Lysstyrken er kontrollerbar ved modulasjon. Den sfæriske glassvasen som fungerer som motvekt kan inneholde forskjellige dekorative elementer. I sin distribuerte form konverteres designet til en kuboktaedron. Kontraherte den konverterer til en icosahedron. I begge tilfeller er lyspæren plassert i midten av belysningen og gir gode proporsjoner. Belysningen kan sendes i en pyramideformet emballasje.

Prosjektnavn : Vector equilibrium, Designernes navn : Nicolas Brevers,, Kundens navn : Gobo.

Vector equilibrium Pendellampe

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.