Designmagasin
Designmagasin
Emballasje For Babyprodukter

HUSHBEBE

Emballasje For Babyprodukter I følge forskningen foretrekker pensjonister som er en stor aktør i barnehagemarkedet produkter som er modellert på naturen. Som strategi valgte hun måten de kunne føle direkte på naturen og moroa når de nettopp ankom barnehageseksjonen i markedet som allerede er full av økologiske og miljøvennlige babyprodukter i Korea. Denne emballasjen lager et stort fjell i en rekke former når de lastes for salg som viser forskjellige farger fjell etter sesong. Også denne sesongbaserte babyemballasjen fungerer som babyleker, slik at besteforeldre ikke trenger å kjøpe blokker til babyleker.

Prosjektnavn : HUSHBEBE, Designernes navn : Sook Ko, Kundens navn : Sejong University.

HUSHBEBE Emballasje For Babyprodukter

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.