Designmagasin
Designmagasin
Joggesko

Kateem

Joggesko En lett løypesko som bruker innovative materialer og produksjonsteknikker, men som også bygger på tradisjonell kunnskap for å skape en ny løpsopplevelse. Den øverste er laget av halvstive paneler som et tøyelig eksoskjelett - robust, vannavvisende og pustende. Den har en karbon-tåhette og presis definerte flex-soner. Tradisjonell snøring er lett justerbar, den sokklignende innvendige og tilpassede 3D-trykte innersålen garanterer perfekt passform. Midtsålen er tynn og har variabel slitebaneinnlegg. Føtter er godt beskyttet og støttet - slik at løpere kan prestere bedre.

Prosjektnavn : Kateem, Designernes navn : Florian Seidl, Kundens navn : Florian Seidl.

Kateem Joggesko

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.