Designmagasin
Designmagasin
Logo

Wanlin Art Museum

Logo Da Wanlin Art Museum lå på universitetet i Wuhan University, trengte kreativiteten vår å gjenspeile følgende egenskaper: Et sentralt møtepunkt for studenter å hedre og verdsette kunst, samtidig som de inneholdt aspekter ved et typisk kunstgalleri. Det måtte også komme over som 'humanistisk'. Når studenter står på startstreken i sine liv, fungerer dette kunstmuseet som et åpningskapittel for studentenes kunstverdsettelse, og kunsten vil følge dem livet ut.

Prosjektnavn : Wanlin Art Museum, Designernes navn : Dongdao Creative Branding Group, Kundens navn : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logo

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.